ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Maraşlı dizisiyle ilgili tanıtımlar bir süredir yayınlanıyor. Ocak ayında başlaması beklenen proje'nin, hangi tarihte yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı büyük merak konusu olmuştu.

Alina Boz ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinin yayın günü ve başlayacağı tarih belli oldu. Atv’den yapılan açıklamaya göre Maraşlı dizisi 11 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olacak. Büyük merakla beklenen Maraşlı dizisi'nin pazartesi olması rekabeti fena halde kızıştıracak.

TRT'de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu sezon ekrana damga vurmasının ardından, özellikle AB sıralamasında sürekli birinci olduğu gerçeği ortada. Totalde ise ya Çukur ya da Uyanış Büyük Selçuklu birincikleri görülüyor. Bir kaç kez Yasak Elma da zirvede yer aldı ama son dönemde reytingleri oldukça düştü.

TRT1 pazartesi rekabetinde en güçlü konumda olduğu, Çukur ise etkili bölümlerinde reytingini bir hayli yükseltebildiği görülmüştü. Ayrıca Fox TV’nin Yasak Elma dizisi zaman zaman da olsa iyi çıkışlar yapıyor ve 4. sezonda başarıyla yoluna devam ediyor.

Bir başka dizi ise Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı var. Ancak dizinin ortalama sırası 5-6 olduğu, bu reyting oranlarını pek fazla geçemediği ve rekabette diğer 3 diziden çok geride bulunuyor.

Şimdi de bu dört önemli dizinin yanına atv’nin Maraşlı dizisi geliyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin güçlü bir dizi çifti olarak ekrana geleceği 2021 yılında pazartesi reyting savaşlarının yaşanacağı bir gün olacak.

İşte 11 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Maraşlı'nın 1. bölüm fragmanı!