TV100'ün haberine göre, yeni sezon çekimleri başlayan Çukur'un ilk bölümlerinde bir ayrılık yaşanacak. Fenomen dizinin Azer'i Cihangir Ceyhan 3. bölümde veda edecek.

Başarılı oyuncu Ay Yapım'ın Show TV için çekeceği Alevlerin Ardından dizisinin başrol oyuncusu oldu. Dilan Çicek Deniz'in partneri olmaya hazırlanan Ceyhan, geçen günlerde tanıtım çekimlerine katıldı.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR? 

Cihangir Ceyhan ekim 1989 yılında Adana'da dünyaya geldi. Terazi burcu olan Cihangir Ceyhan, baba tarafından Elazığ, anne tarafından ise Diyarbakırlıdır. Ceyhan ailenin en küçük çocuğudur.

Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.

adana’nın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapmak her zaman arkadaşları ile birlikte hayal ettiği bir şeydi. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süredir arkadaştır. Onunla birlikte Adana’nın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Daha sonra ekip büyümüş ve İki arkadaşın hayali büyüyerek Adana’nın dışına taşmıştır.

BEKLENTİSİ BAŞROL

Özellikle dizide bakale seni pis ederim ha repliği ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Dizi ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Özellikle Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde semt sakinleri Cio karakteri ile ismini duyuran Cihangir Ceyhan’a büyük bir ilgi göstermektedir. Gelecek bir çok dizi ve sinema filminde başrol oyuncu olarak yer alması hayranlarının en büyük beklentisidir.

Sıfır Bir dizisinden önce, 2015 yılında Yusuf isimli sinema filminde Serdar karakteri ile rol almıştır. Daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Ardından Çukur dizisine Azer karakteriyle katılan Cihangir Ceyhan burada Adanalı bir mafya mensubunu canlandırdı. Cihangir Ceyhan'ın Alevlerin Ardından dizisinde başrol oynayacağı belirtildi.