Geçen haftadan bu yana büyük merak içerisinde beklenen gün geldi, çattı. Milyonları ekran başına kilitleyen ve rakibi Uyanış - Büyük Selçuklu ile yarışan Çukur dizisi 4. Sezon 26. Bölüm ile yine çok konuşuldu.

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm. bölüm izlemek için doğru adrestesiniz. Heyecan ve aksiyon dolu anların yaşandığı Çukur son bölümü nasıl kanalmaras.com'dan bulabilirsiniz. İşte Çukur 4. Sezon 26. bölüm tek parça izle başlıklı haberimiz.

ÇUKUR 4. SEZON 26. İZLE - TEK PARÇA

Çukur'un 4. Sezon 26. Bölüm. son bölümünü izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler Show TV'nin internet sitesinden tek parça halinde seyredebilirler.

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

CUMALİ, ÇUKUR'DA KALACAK
Amca, evdeki düzeni de tamamen değiştirmişti. Cumali ise Yamaç'ın da Amca'nın tarafında yer aldığını düşünerek Çukur'dan gitmeye karar verirken, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Yamaç, Koçovalı evinde kalmayarak yeniden abisinin yanına geldi. Bu gelişmeyle Cumali, Çukur'da kalmaya karar verdi.

Çukur'un 118. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç, son savaşı başlatıyor

YAMAÇ, EFSUN'UN KARŞISINA ÇIKTI
Yamaç'ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan'ı bulmak için harekete geçti. Vartolu'nun da yardımıyla Yamaç, Kulkan'ı yakalamayı başardı. Ölüme adım adım yaklaşan Kulkan ise elindeki en büyük kozu kullanarak Efsun'un yerini Yamaç'a söyledi. Efsun'u takip etmeye başlayan Yamaç, finalde Efsun'un karşısına çıktı. Büyük karşılaşmanın yaşandığı dakikalarda Yamaç gözyaşlarına hakim olamadı.