Fox TV'nin iddialı dizisi final yaptı, izleyicinin gözü yaşlı! FOX TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan ve reyting sisteminde bir türlü istediği sonucu elde edemeyen Çocukluk dizisi 11. bölümüyle 25 Aralık akşamı ekranlara veda etti. 

Bu doğrultuda; Çocukluk dizisinin yayından kaldırılmasında FOX TV yönetiminin kararı ne oldu?

ÇOCUKLUK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Fox Tv’nin en sevilen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Çocukluk dizisi izleyenlerine üzücü bir haber verdi. Son dönemde dizilerin ekranlara tek tek veda ediyor olması, reytinglerin sürekli değişmesi bir takım dalgalanmalara sebep oldu.

Çocukluk Dizisi Neden Final Yaptı? Fox TV Çocukluk Neden Bitti?

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mahir’in bıçaklanması, Erdal Beşikçioğlu diziye veda mı edecek, dizi bitiyor mu gibi soruları da peşinde getirdi. Ekranların Cuma akşamları yayınlanan ve her bölümü ile seyircinin yüreğine dokunan, seyirciler tarafından merakla izlenen dizisi Çocukluk neden final yaptı?

Fox TV Çocukluk Neden Bitti?

Yeni dizi sezonuna iddialı bir şekilde giriş yapan fakat beklenen reyting sıralamasını istenilen düzeyde yakalayamayan Çocukluk dizisi bu akşam yayınlanan 11.bölümü ile final yaptı. Olayların hızlı bir şekilde geliştiği senaryoda reyting mağduriyeti yüzünden sona gelindi. Dizinin yayınlanan 10.bölüm fragmanında Mahir, tartıştığı kişi tarafından bıçaklanmıştı ve dizinin final yapacağına dair ipuçlarını 10.bölümden izleyenlere hissettirmişti. Dizinin akıbeti ise bu hafta belli oldu ve dizi final bölümünü çekerek FOX TV ekranlarına veda etti.