Show TV'nin en çok izlenen iki yapımı Çarpışma ve Çukur'dan bomba bir yenilik geliyor. Pazartesi günleri reytingleri altüst eden Çukur dizisine, Perşembe günleri yayınlanan Çarpışma dizisinden bir karakter katılacak. Konuk olarak Çukur'a katılacak yıldız oyuncunun Çarpışma'nın reytingini de yükseltmesi bekleniyor.

Genellikle Amerika'da spin off adıyla uygulanan diziler arası oyuncu değişimine, Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak dahil oldu. Onur Saylak, önümüzdeki bölümlerde Çukur'a dahil olarak Çarpışma dizisinde canlandırdığı Veli karakterine hayat verecek.

Kendi reytinglerini yükseltecek

Dün akşam yeni bölümü yayınlanması beklenen Çarpışma dizisi, Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle yayınlanmamıştı. Öte yandan Çarpışma için, yayınlandığı ilk bölümlerle düşük reyting sebebiyle final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı. Dizinin yıldız oyuncusu Onur Saylak da, Çukur'a katılarak kendi dizisinin reytinglerde üst sıralara tırmanmasını hedefleyecek. 

Peki Onur Saylak kimdir?

Arif Onur Saylak, 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm'lerinde kısa süre eğitim aldıktan sonra, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve mezun oldu.

Okul dönemi boyunca Ankara Devlet Tiyatroları'nda çeşitli oyunlarda rol alarak, sahneye adım attı. Pek çok dizi projesinde de yer alan Onur Saylak, Kod Adı dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Ayrıca TED Koleji'nde tiyatro yönetmeni olarak da çalıştı. 

İlk evliliği

Bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazdı. Denizden Gelen, Mavi Dalga, Rüzgarın Hatıraları filmlerinde rol alan Onur Saylak, 2011 yılında Fransa'nın Başkenti Paris'de kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evlendi.

Çocukları

Şahsiyet dizisi ve Daha sinema filminin yönetmenlik koltuğunda oturarak ödül kazanan Onur Saylak, 5 Haziran 2017'de Tuba Büyüküstün'den boşandı. Onur Saylak'ın bu evlilikten ikiz kızları bulunmaktadır.

Çukur'da son bölüm ne oldu?

En yakını olan Mahsun’la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılardan intikam almaya çalışır. Çeto’nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzulara son darbeyi vurmak için kendi planını yapar.

Cumali’nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto’yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakır. Baykal adının yeniden ortaya çıkması ise kafaları karıştırır. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun’un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşır.