Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız, geçtiğimiz sezonun en etkili işlerinden biri. Dizinin ikinci sezonu için çalışmalara birkaç gün önce başlandı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizinin ikinci sezonu erken başlayacak ve izleyiciler bundan oldukça memnun.

Kanal D'den yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 9 Eylül Perşembe günü seyirciyle buluşacak! Dizinin Eylül ayının ikinci haftasında vizyona girmesi pek çok dizi hayranı için oldukça sevindirici. Aynadaki kızı heyecanla bekleyen izleyiciler yaklaşık 3 ay sonra yeni bir hikaye ve yeni bir role başlayacaklar.

Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakterinin hikayeye girmesi beklenirken her şey bir anda değişecek. Ancak ikinci sezonun ilk bölümünde deniz mili rolü olmayacak. Merakla beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı...

OGM Pictures tarafından hazırlanan Kanal D dizisi, Gülseren Budayioğlu'nun gerçek bir aşk hikayesinden esinlenerek aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Burku Biricik'in oynadığı Nalan ve Nur Şule'nin oynadığı Ferit'in gizemli dünyasını anlatıyor ve yeni sezon heyecanını zirveye taşıyor.

Nalan'ın sevgilisi Kartopu yıllardır hayallerini, heyecanını ve yıllardır sakladığı tüm tutkularını hapsederek yeni sezonun büyüsünün perdesini aralıyor.

Hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alan Camdaki Kız yeni sezonun ilk bölümü ile 9 Eylül Perşembe günü Kanal D'de ekrana gelecek.