Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisi, oyuncu kadrosu ve merak uyandıran senaryosu ile dizi severler tarafından şimdiden araştırılmaya başladı. Yepyeni diziler ile atağa kalkan Show TV, eski günlerini tekrar ele geçirmek istiyor. Bu doğrultuda; Cam Tavanlar ile oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İzleyiciler ise Cam Tavanlar yayın tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili araştırmalara şimdiden başladı.

CAM TAVANLAR DİZİSİ KONUSU NE?

Yakın bir zamanda Show TV'de izleyici ile buluşmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisi, güzel bir aşk hikayesi konusunu işleyecek. Dizi, konusunun açıklanması ile birlikte Türk dizi severler tarafından yakın markaja alındı.

CAM TAVANLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

OJO Pictures imzalı dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Hazırlıkları bir süredir devam eden diziden gelen fotoğraflar, ikilinin hayranlarını sevindirirken, gelen bir başka haber ise diziyi bekleyenler için güzel bir sürpriz oldu.

CAM TAVANLAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Cam Tavanlar dizisi oyuncu kadrosunda oldukça iddialı isimlere yer veren yapımcılar, Türk dizi sektörünün en sevilen isimlerinde karar kılarak iddialı bir proje hazırladıklarını bir kez daha gösterdiler. Dizinin senaryosunu, 'Kiralık Aşk', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Love 101' gibi başarılı yapımlara da imza atan Meriç Acemi yazıyor. Yönetmenliğini ise Fehim Öztürk yapmakta.