Pazar akşamlar TRT 1 ekranlarında fırtınalar estirerek reyting sonuçlarında birinciliği kimseye kaptırmayan MİT destekli Teşkilat yeni sezona yeni bir bomba ile başlayacak. Dizinin yakışıklı oyuncusu Serdar Çağlar Ertuğrul, yapımcıya diziden ayrılmak istediğini söyledi. Çağlar Ertuğrul'un ayrılması kesinleşen sezon sonuna kadar yapımcı tarafından ikna edildi.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul yıllar sonra yeniden bir araya gelse de hayranları kötü haberi duysa da iyi haber geldi. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Teşkilat dizisinde tanışan Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal maalesef tekrar ayrılıyor.

Serdar Çağlar Ertuğrul, yerine getirilmeyen vaatleri gerekçe göstererek diziden çekilmek istedi. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, diziyle artık irtibatının kalmadığını hissetti, diziden bir süre uzak kalacağını söyledikten sonra sezon finaline kadar burada kalacağını söyledi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILIYOR

Çağlar Ertuğrul, TRT'nin rekorlar kıran dizisi Teşkilat'tan ayrılarak yapımcılara iletmek istediğini yineledi. Yakışıklı oyuncu, yeni sezon için yeni projeler için görüşmelere bile başladı.

Yapım şirketi Çağlar Erturul'un bu kez ayrılma kararını onaylayarak diziye gişe rekorları kıran bir isim getirdi. ATV'nin Maraşlı dizisi finaline ulaşmasının ardından Burak Deniz, TRT ile el sıkıştı.

KULİS: BURAK DENİZ TEŞKİLAT'A KATILDI

Arka plan bilgisine göre Braque Deniz, yüksek TRT ücretlerini reddetmedi. Serdar rolünün ayrılmasıyla birlikte TRT'nin Teşkilat dizisinde yer alacak yeni istihbarat subayı rolüne Burak Deniz'in hayat vereceği anlaşılmakta ve ekranlarda kesintisiz olarak yer almayı ummaktadır.

Dizinin yeni üyesi Burak Deniz, bir anlaşmaya varılırsa, insanların merakını uyandıran oyunda Serdar'ın rolünün tam tersi olacağını öğrendi.

(Kaynak: Kanal Maraş)