Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin konusu ve oyuncuları, ATV tarafından dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından büyük merak ve heyecan konusu oldu.

Başrolünü Emre Kıvılcım'ın paylaştığı Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi, küllerinden doğmaya çalışan bir yapımcıyı konu ediniyor.

Peki, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ne zaman başlayacak? Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

İşte, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi hakkında merak edilenler...

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV'nin bu yıla damga vuracak Mehmet Bozdağ yapımı Bozkır Arslanı Celaleddin yayın tarihi henüz belli değil. Açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN DİZİSİ KONUSU

Dünyayı kasıp kavuran Moğollara ilk mağlubiyeti tattıran ve onların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden Celaleddin Harzemşah'ın hikayesini anlatan yapım, ATV ekranlarında yayınlanacak.

Yapımı ve tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait olan dizinin sanat yönetmenliğini Reza Himmeti, görüntü yönetmenliğini ise Efe Kubilay üstleniyor.

Özbekistan'da büyük ilgi uyandıran uluslararası projenin, Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede yayınlanması planlanıyor.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN DİZİSİ OYUNCULARI

Türk-Özbek ortak yapımı 'Bozkır Arslanı Celaleddn'n başrolünü Emre Kıvılcım, Özbekstanlı Yulduz Radjova, Rano Shodyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohr Sadov, Sade Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu yer alıyor. Ayrıca  Cemal Hünal, Sezgn Erdemr, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi usta isimlerde bulunuyor.