Yeni başlayacak olan Ayak İşleri dizisi ile ilgili bütün detaylar belli oldu. İki zıt kardeşlerin mücadelesi sevenleri ekranlara kilitleyecek olan dizi 12 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. Ayak İşleri dizisi,Vedat ve Evren’in yanlarında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini- köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya- halletmeye çalışırken düştükleri komik hikayesini konu alıyor. Gain için hazırlanan dizinin detayları içeriğimizde yer alıyor.

AYAK İŞLERİ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Ayak İşleri dizisi ilk 3 bölümüyle 12 Mayıs Çarşamba günü Gain’de izleyici karşısına çıkacak.

AYAK İŞLERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları, kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, ayrıca aksiyon sahneleri ile de teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekecek gibi duruyor.

Köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla beraber maceraları, hem komedi hem aksiyon sevenleri ekrana kilitleyecek.

AYAK İŞLERİ OYUNCULARI KİMLER?

Her bölümde konuk oyuncuların da yer alacağı Ayak İşleri’nin ilk üç bölümün konukları ise Sarp Akkaya, Esra Ruşan ve Sarp Apak.