TİMS&B Productions imzalı dizi, Pazartesi akşamlarının yeni heyecan veren ve merakla izlenen yapımı olmayı başardı. Maraşlı dizisinde Burak Deniz ve Alina Boz’un partnerliği de beğeni topluyor.

İki oyuncunun ekran uyumunun tutması ve hikayenin de sürükleyici olması, Maraşlı dizisinin ilk bölümden itibaren ilgiyle izlenmesini sağladı. Ancak bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.

Geçtiğimiz hafta Burak Deniz’in koronavirüse yakalandığı ile ilgili haberler gündeme gelmişti. Fakat ne oyuncudan ne de yapımcıdan bir açıklama gelmemişti.

Bu akşam yeni bölüm yerine özel bölümün yayınlanması nedeniyle yapımcı firmadan açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda Burak Deniz’in koronaya yakalandığı ve evinde karantinaya alındığı bilgisi verilirken, sete de 1 hafta ara verildiği belirtilmekte.

Dizinin gelecek hafta yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise muallak. Zira açıklamanın sonunda “yeni bölümümüzle en kısa sürede görüşmek dileğiyle” ibaresi kullanılıyor. Gelecek hafta işaret edilmediği için henüz yayının da netleşmediği anlaşılmakta…

Burak Deniz de geçmiş olsun dilekleri gönderen hayranlarına teşekkür etti bir tweet ile…

İşte o açıklama:

“Değerli izleyicilerimiz, değerli oyuncumuz BurakDeniz’in Covid 19 olması sebebiyle Maraşlı’nın çekimlerine bir süreliğine ara verdik. Sağlığı iyi olan oyuncumuz evinde karantina sürecicne devam etmektedir. Bu hafta oyuncularımız ve set ekibimizin sağlığı adına verdiğimiz 1 haftalık ara dolayısıyla Maraşlı yeni bölümümüz yerine özel bölümüyle ekranda olacak. Bu zorlu süreçle mücadele verdiğimiz şu dönemde tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ederiz. Yeni bölümümüzle en kısa sürede görüşmek dileğiyle.”