Aşk Ağlatır dizisi bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Aşk Ağlatır 7. son bölümndeki gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki; Aşk Ağlatır 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Ağlatır yeni bölüm haberleri ve 7. son bölüm izle...

Televizyondaki diziyi izlemek istenilen saatiyle boş zaman denk gelemeyebilir. Misafiriniz gelebilir. İş te olmuş olabilirirsiniz... Bunun için üzülmenize ve "bir bölüm kaçırdım mı" gibi dert etmenize gerek yoktur. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. 

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Nalân ve Mert’in öpüştüklerini gören Ada, Yusuf’a söylemeyerek Nalân’la yüzleşmeye karar verdi. Ada’nın gördüklerini Yusuf’a anlatmasına engel olmaya çalışan Nalan ise Ada’yı ikna etti. Nihal, Ada’nın geçmişiyle ilgili çok önemli bir sırrı fark etti. Ada’nın Erdem ve Nurcan’ın kızı olduğunu anlayan Nihal, bu gerçeği Yıldırım’a anlattı. Yıllardır vicdan azabı çeken, Ada’nın babası Erdem’in parasını alan Yıldırım ise Ada’ya yardım etmeye karar verdi. Yusuf, daha önce sinemaya hiç gitmeyen Ada’ya sürpriz yaparken, ikilinin mutlulukları görülmeye değerdi. İstanbul’a gelen Mustafa, çalınan parasına karşılık; Yıldırım’ın Ada’ya aldığı eşyaları geri alırken, İsmail’in hastalık yalanı Rüzgar’ın yardımıyla ortaya çıktı. Kalbine daha fazla söz geçiremeyeceğini anlayan, Nalan’dan ayrılıp Ada’yla birlikte olmaya karar veren Yusuf, Ada’yla konuşmaya gitti. O sırada Rüzgar ve Ada’yı birlikte gören ve yanlış anlayan Yusuf şoke oldu. Final sahnesinde Yıldırım, Ada’ya kim olduğunu söyleme kararı aldı. Ada’yı bulan Yıldırım, ona gerçekleri söyleyecek miydi?