Arka Sokaklar, 16. yeni sezonda iki önemli transferle Türk televizyon tarihinin en uzun süre yayınlanan fenomen dizisi. Dizinin 15. sezonunun ardından Yüsra Geyik, Onur Bay, Alp Korkmaz ve Merve Oflaz'ın kadrodan ayrıldığı ortaya çıktı.

15 sezondur aralıksız olarak yayınlanan dizi, Türkiye'de en uzun süre yayınlanan proje olma özelliğini de taşıyor. Ekipten ayrılan dört ismin yanı sıra kadroda iki genç oyuncu da yer alıyor.

Dizide, Oğuz Peçe Komiser Yardımcısı Emre karakterine hayat verecek.

Oğuz Peçe’nin yanı sıra bir genç isim daha dizinin kadrosunda yerini aldı.

Deniz Çatalbaş ise Komiser Yardımcısı Aslı karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un, senaristliğini Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un üstlendiği Arka Sokaklar, 16. sezonda Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimlerine başlandı.Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle Cuma akşamına damgasını vurdu. Ekranlara çekilmek üzere olan dizinin 595. bölüm çekimleri hızla devam ediyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı dizinin kadrosuna genç isim geçtiğimiz günlerde çıktı.

Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz ve Gizem Terzi'nin canlandırdığı Arka Sokaklar ekibi set çalışmalarına devam etti.