Yıllardır ekerana gelen ve televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olarak anılan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için ekran başına geçen izleyici tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni bölümünü bekleyenlere kötü haber. 1 Ocak Kanal d yayın akışında Söz 572. yeni bölümü yer almıyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman?

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Arka Sokalar'ın bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, dizinin hayranları yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı.

Her yıl yeni yılan girerken, diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürecin işleyişine bağlı olarak diziler 1 ila 3 hafta boyunca yayınlanmayabiliyor. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü geçen hafta yayınlamıştı. Bu doğrultuda; 1 Ocak 2020 tarihinde Arka Sokaklar'ın 572. bölümü ekranlarda yayınlanmayacak.

ARKA SOKAKLAR'IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

Arka Sokaklar'ın bu akşam yayınlanmayan 572. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Arka Sokaklar tarafından yapılan açıklama ve yayınlanan fragmana göre dizi 8 Ocak'ta kendi kanalı olan Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

ARKA SOKAKLAR 571. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar’ın 571. bölümünde ekip, Karaçamlı kırsalında teröristleri takip eden İnsansız Hava Aracının (İHA) çektiği görüntüleri inceliyor. Görüntülerde Mesut'un içerisinde yer aldığı minibüs teröristler tarafından havaya uçuruluyor. Rıza Baba anında harekete geçerek Selin, Hüsnü, Cemal ve Ali’yi Karaçamlı'daki özel harekât karakoluna gönderiyor. 

Karaçamlı'ya giden Rıza Baba’nın ekibi, Mesut'un bombalı eylemden kendini kurtardığını ve Servan'ın eline geçtiğini öğreniyor. Mesut'u elinde tutan Servan da bir hayli mutludur. Rıza Baba ve ekibinin kendisine gerçekleştirdiği başarılı operasyonların öcünü Mesut ile gidermeye başlar. Ona işkence çektirerek videoyu ekibe gönderir. 

Söz konusu görüntüler ekibi umutsuzluğa sürükler ancak ele geçirdikleri teröristler vesilesiyle giderek Mesut'a, yani Servan'a ulaşacaklarını bilmekten ötürü daha azimle savaşırlar.

(Kaynak: Kanal Maraş)