ATV ekranlarının yeni dizisi Akıncı 1. bölüm izle ekranı binlerce vatandaşın ilgisini görüyor. Henüz yayın hayatına yeni başlayan yapım dizi tutkunların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Diziyi ekran başında izleyemeyen vatandaşlar Akıncı 1. Bölüm izle ekranına ATV linkinden ulaşılabiliyor. İşte Akıncı 1. Bölüm izle seçeneği ve diğer tüm ayrıntılar...

AKINCI 1. BÖLÜM TAMAMI İZLE!
Dizi ATV ekranlarında 1 Ocak 2020 tarihinde Cuma akşamı yayın hayatına 'merhaba' dedi. Güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran ve hikayesiyle milyonları ekran başına kitleyen Akıncı 1. bölümde neler yaşandığı yoğun olarak merak ediliyor. Dizi TV başında izleyenlere ise keyifli dakikalar sundu.

AKINCI 1. BÖLÜM İZLEME ADRESİ!
Aşağıda bulunan adrese giderek dizinin ilk bölümünü kesintisiz izleyebilirsiniz...

https://www.atv.com.tr/diziler

AKINCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İlk olarak fragmanı yayınlandı günden bu yana sosyal medyada adından söz ettiren ve Türk televizyonlarına farklı bir soluk getireceği belli olan Akıncı'nın konusu ise; Şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerinin yanında hayatın içinden birçok konu da işleniyor.

AKINCI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ağustos ayından bu yana ekip yoğun bir çaba harcadı. Ortaya da gurur duyulabilecek nitelikte bilim kurgu öğeleri de taşıyan bir kahramanlık hikayesi çıktı.

Dizinin oyuncuları da şu şekilde yer aldı;

Yönetmenliğini Veli Çelik'in, proje tasarımını Hakan Kandal'ın üstlendiği; Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı dizisi yayınlandı.

(Kaynak: Kanal Maraş)