Afili Aşk 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (17 Temmuz 2019 yeni bölüm) | Afili Aşk 5. son bölümde neler yaşandı? Geçen hafta ekrana gelen dizide eğlenceli anlar yaşandı. Yapımcılığını ARC Film Fatih Enes Ömeroğlu'nun üstlendiği, Afili Aşk' in başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk gibi usta oyuncular da yer alıyor. Büyük merakla beklenen Afili Aşk 6. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? 5. son bölümde neler yaşandı? Ayrıntılar haberimizin devamında...

Ceyda, Ayşe'yi Kerem'den ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başlıyor. İkiliyi şantajla kavga etmeye zorluyor! Bu durumdan hoşlanmayan Ayşe ve Kerem ise bir plan yapıyor fakat yaptıkları plan düşündükleri gibi gitmiyor! Ayşe ve Kerem, Ceyda'dan kurtulabilecek mi?

Ayşe sayesinde babasına yakalanmaktan kurtulan Kerem için sıkıyönetim günleri başlar. Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe'nin ailesinde geçirecektir.

Kerem aile ortamında sıkıntıdan patlarken kendini bekleyen büyük sürprizden habersizdir. Ayşe ise, hayatını yoluna koyma derdindedir. Modamu'da çalışmaya başlayan Ayşe, başına geleceklerden habersizdir.

AFİLİ AŞK 5. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?
Kerem ve Ayşe'nin ihanet haberleriyle karışan ortalık henüz durulmuşken Ceyda'dan gelen hamle her şeyi berbat eder! Magazincilerin yakın markajında olan Kerem ve Ayşe, çıkan haberleri unutturmak için mutluluk pozları vermeye başlar. Ortalık durulana kadar ise başlarına gelmeyen kalmaz. Ayşe'nin büyük ağabeyi Rıza, Sabri'yi döver ve hapse girer. Bunun üzerine duruma Muhsin Bey el atar ancak bu iş öyle kolay çözülmez. Son çare olarak Ayşe, Sabri'yle konuşur ve şikayetini geri çekmesi konusunda onu ikna eder.

Tam her şey yoluna girdi derken Ceyda, oyunlarına bir yenisini daha ekler... Ancak bu defa elinde çok önemli bir ses kaydı vardır.