Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert'e bugün bir kadın film gibi bir hayat hikayesi ile Müge Anlı’ya başvurdu!

7 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken bir buluşma yaşandı. 55 yıldır hasretini çektiği ailesine dakikalar için kavuştu!

Muğla’da yaşayan iki çocuk annesi 55 yaşındaki Hülya Ertaş, hiç tanımadığı ailesini aramak için Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına başvurdu. Canlı yayında film gibi hayat hikayesini anlatan Hülya Ertaş herkesi hayrete düşürdü.

Hülya Ertaş, şu sözleri ile duygulandırdı: “18 yaşında evlatlık olduğumu öğrendim. Ancak babamın dayım, annemin yengem olduğunu biliyordum. Ancak onlar da beni Almanya’da çalışırken tanıştıkları Yurdagül adındaki bir kadından almışlar. Annem Yurdagül’müş.

Hemen arama çalışmalarına başlayan Müge Anlı, aile hasreti çeken Hülya Ertaş’ın gözyaşlarını dakikalar içinde sildi. Ablası Canan’ı bularak bir mucizeye daha imza attı. Annesinin öldüğünü öğrenen Hülya Ertaş, Müge Anlı stüdyosuna koşup gelen ablasıyla özlem giderdi.