Cuma akşamları FOX TV'de ekranlara gelen 4N1K dizisinin merakla beklenen 7. bölümü dün ekranlara geldi. 4N1K'nın bu haftaki bölümünde, Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. 4N1K'nın bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından gelecek hafta yayınlanacak olan 8. yeni bölüm fragmanı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, 4N1K'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4N1K'NIN BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır. Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barışla ödeşmek ister ve ona “Benden bir iste ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

4N1K İLK AŞK 7. BÖLÜM İZLE!

4N1K dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz buradan izleyebilirsiniz.

DİZİNİN KONUSU NEDİR? 
Peki buna göre, cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen FOX Tv dizisi 4N1K'nın konusu nedir? Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"