Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde büyük ikramiye miktarı 100 milyon lira olarak belirlenmesiyle birlikte beklenen gün geldi çattı.

Yılbaşı bileti alanlar biletlerine ne kadar çıktığını merak etmeye başladı. 

Her yıl Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından yapılan 2021 yılbaşı özel çekilişi nefes kesti. 31 Aralık 2020 günü yapılan çekiliş için arama motorlarında bolca araştırma içerisine girdi. İnternette araştırılanlar arasında, ''2021 yılbaşı ikramiyesi, 2021 yılbaşı ikramiyesi hangi bilete çıktı, Milli Piyango sonuçları, Milli Piyango sorgulama 2021 yılbaşı, Milli Piyango canlı'' yer aldı.

ÜNLÜ KAZANDIRAN BAYİLER
Geçmiş dönemlerde en çok kazandıran Nimet Abla, Tek Kollu Cemal, Cüce Simon ya da Uzun Ömer gibi geçmişte pek çok kez kazandıran bayiler oldu.

Yılbaşı bileti alıp çekilişte büyük ikramiyenin hangi illere çıktığı merak ediliyor. Peki, büyük ikramiye nereye, hangi illere çıktı? 10 milyon TL nereye ve kime çıktı?

Milli Piyango büyük ikramiyesi hangi illere, ilçelere çıktı?

*

BÜYÜK İKRAMİYE NEREYE ÇIKTI?

*

İKRAMİYELER NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Milli Piyango biletinin son 3 (üç) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

(Kaynak: Kanal Maraş)