Miranda Kerr

Eski Victoria's Secret mankeni olan Miranda Kerr güzelliğini noni meyvesine borçlu olduğunu söylüyor. Noni meyvesi detoks yapmak için mükemmel bir yol. Güneydoğu Asya ve Avusturalya’da yetişen bu meyve, 177 vitamin, mineral ve güçlü antioksidanlar içeriyor. Kerr, 12 yıldır yediği noni meyvesinin güneş yanığı ve sivilcelere de iyi geldiğini ekledi.

Martha Hunt

Victoria's Secret meleklerinden biri olan Angel Hunt, cilt problemlerini geçirmek için taze meyve suları tükettiğini dile getiriyor. Vücudunu her zaman sulu tutan Hunt, çok fazla su ve meyve suyu içerek ekstra vitamin alıyor. Böylece kendini daha hissettiğini söylüyor.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie önceden sadece duş alır ya da banyo yaparmış ama şimdi ayaklarından başlayarak yüzüne kadar vücudunu fırçalayarak ölü derilerden kurtulmak onun güzellik sırrıymış.

Naomi Campbell

İkonik modelin güzelliği her zaman parıltılı olmasıyla dikkat çekiyor. Elbette ustalıkla uygulanan bu parıltılar onu daha aydınlık gösteriyor. Ayrıca bant kullanmak onun güzellik sırlarından biri.

Gisele Bundchen

Giselle Bundchen söz konusu olunca akıllara hemen doğal ortam ve plaj geliyor. Saçlarına krem uyguladıktan sonra doğal olarak kurumaya bırakıyor ve düzenli olarak saçlarını kestiriyormuş.

Gigi Hadid

Güzellik sırlarını açıklamayacağı konusunda yemin eden Hadid, cilt bakım rutini hakkında çok az bilgi paylaşıyor. Kan dolaşımını sağlamak ve cildi temiz tutmak için yüzünü yıkıyor. Yüzündeki akneler içinde diş macunu kullanıyormuş. Gece uyumadan sivilcesinin üzerine diş macunu sürüp üzerine ıslatılmış tuvalet kağıdı yapıştırıp parmağıyla bastırıyor. Sabah uyandığında kağıdı çıkardığını söyleyen Hadid bu bilgiyi annesinden öğrendiğini ekliyor.

Karlie Kloss

Karlie Kloss’un en sevdiği şey nemlendiriciler. Yüzünden tırnaklarına kadar her yerine nemlendirici uygulmayı seviyor. Sürekli seyahat ettiği için elleri ve tırnaklarına daha özen gösterdiğini söylüyor. Saçlarının ince telli olmasından dolayı saçlarını dolgunlaştırdığını da dile getiriyor.

Adriana Lima

Victoria Secret’in en popüler meleklerinden biri olan Adriana Lima, yorucu bir günün ardından cildini buz gibi soğuk hindistancevizi suyuna batırılmış pamuklu bezlerle siliyor.

Kaynak: Merve Ağdağlı / PembeNar Özel