İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu her geçen gün daha iyi gidiyor. Geçtiğimiz günlerde bir yerel televizyona bağlanıp son sağlık durumu hakkında bilgi veren İnrahim Tatlıses dün akşam ise ATV Haber bültenine katıldı.
 

Neşeli olduğu ses tonundan anlaşılan Tatlıses, 20 gün sonra oraya yürüyerek geleceğim dedi.

 

''21 GÜN SONRA YÜRÜMEZSEM...''
 

Meğer ben beyin ameliyatı geçireceğimi bilmiyormusum, bu kadar zor olduğunu bilsem sonra yapardım. Benimki gerçekten büyük cesaret. Zaten giderlen şahadet getiriyordum. Sağlığım iyi şu anda hastane bahçesindeyim. Bahçede geziyorum kendi kendime, bir de Fenerbahçe'ye yapılanları kınıyorum. Hele hele gurbette bunları duymak beter. Ameliyatın detayları nasıldı derseniz; doktora göre her şey iyi. Mükamele imzaladık buradan 21 gün sonra yürüyerek çıkaracaklarmış, eger yürüyemezsem tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra buradan yürüyerek çıkacakmısım. Şu anda tekerlikle sandalye ile yürüyorum. Adaylığım hakkında ise hiçbir sey söylemem herşey kısmet. Benim niyetim doğru, olur olur, olmaz olmaz ne yapayım her şeyin başı sağlık. ABD dönüşü yeni kaset gelecek. 'Oy Miami Miami İbo sana doyamiyy...' Bütün hastane şu an döndü bana bakıyor, bu ne yapıyor diye..

 

ibrahim-tatlises-son-hali.jpg

 

İLK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
 

Tatlıses, ameliyat olduktan yaklaşık bir ay sonra gün yüzüne çıktı. Twitter hesabından hastane dışında çekilmiş bir fotoğraf yayınlayan Tatlıses’in saçlarının beyaz ve sakallı olduğu görüldü. Tatlıses, paylaştığı fotoğrafına “27 gün sonra ilk defa dışarıya çıktım sakallı makallı” notunu düştü.

 

screen-shot-2015-04-06-at-10.37.07-am.png

 

SİBEL CAN YANINDAN AYRILMIYOR
 

Miami'ye geldiği günden beri Tatlıses'in yanından ayrılmayan Sibel Can en büyük destekçisi. Hastaneden odasından fotoğraf paylaşan ikilinin fotoğrafın altına 'Oy Miami Miami Sibel sana doyami' notunu paylaşan Tatlıses ve Sibel Can’ın el ele tutuştuğu ve keyifli oldukları gözlerden kaçmadı.