Sinem Öztürk, Hafta Sonu dergisi için objektif karşısına geçti. Son olarak Kanal D’nin “Hayat Yolunda” dizisinde rol alan oyuncu, Ali Sunal’la aşk yaşadığı iddialarına da yanıt verdi.  Öztürk, “‘Yusuf Yusuf’ adlı filmde karı-kocayı canlandırdığımız için böyle haberler çıktı. Bir de benim o dönem ayrılık haberlerim vardı. Üstüne tuz biber ekti. Ama aramızda hiçbir şey olmadı. 
 
 
Eski eşimin yorumlarını keza eski eşim, filmin çekimlerine kuyruk acısı diye yorumluyorum. Kadınlar karakter anlamında güçlü olunca, erkekler üste çıkmak için çamur atmaya kalkışıyorlar” dedi. Oyuncu şu sıralar hayatında aşka yer olmadığını da söyledi: “Şimdi hayatıma aşk gelmesin. Tamamen kendime adapte olmuş durumdayım.” 
 
 
SİNEM ÖZTÜRK'E DEĞER VERDİ, KARŞILIK BULAMADI
 
Öztürk'e çok değer verdiğini ancak karşılığını göremediğini belirten Gürsel Şatır, ayrılık sonrası "Dostlarım bu son söz" notuyla Instagram hesabında şu yazıyı paylaşmıştı: "Bazen bittiğine değil, verdiğin değerin boşa çıktığını gördüğün için ağlarsın. Bazen bittiğine değil, yarınların hayalini onsuz kuramazken, onun bir başkasına 'hiçbir şey yaşanmamış' gibi dokunacak kadar ucuz olduğuna ağlarsın. Bazen yarım kaldığına değil, doğru sandığın yalanlardan inşa edilmiş koca bir yanlıştan ibaret olduğuna ağlarsın."