Sevgilisi tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla Gençoğlu'nun, Ahmet Kural ile ayrı oldukları dönemde şarkıcı Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı iddia edildi.

BİR OTELDE DARP EDİP KOLUNU KIRDI

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda Sıla Gençoğlu'nun, şarkıcı Ziynet Sali'yi darp ettiği iddia edildi. 

Programın Whatsapp ihbar hattına gelen iddiaya göre Gençoğlu, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdı. Sali'nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı destekledi.

KAVGANIN SEBEBİ OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

Ziynet Sali, Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulamasına sebep olarak gösterilmişti. Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, Muhabirlerin "Sıla Hanım'a mesaj attınız mı?" sorusuna"Saçmalayın" diyerek sert bir dille cevap vermişti.

'MERDİVENDEN DÜŞTÜM' İDDİASI

O dönemde sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Sali, kolunun merdivenden düşmesi sonucu kırıldığını iddia etmişti. Ünlü şarkıcı paylaşımının altına, "İki gün önce kayıp, merdivenlerden düşmem sonucu bileğim kırılmış. Tüm geçmiş olsun mesajlarınızı tek tek okudum şifa oldu çok çok teşekkürler" notunu düşmüştü.

"KOLLAR KIRILSA DA KALPLER KIRILMASIN"

Daha sonra eli alçılı bir şekilde makyaj yaptığı sırada da bir fotoğrafını yayınlamış ve "Hayat çok kısa… Kollar kırılsa da kalpler kırılmasın. Sahne beklemez" demişti.Fakat Söylemez Olmaz programında Sali'nin kolunun Nişantaşı'nda bir otelde Sıla tarafından kırıldığı ileri sürüldüdü. 

Bu iddia karşısında da Sıla ne de Ziynet Sali cephesinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.