Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan Ahmet Kural, kavganın yaşandığı akşam Sıla'nın Okan Can Yantır ile ilişkisi olduğunu öğrendiğini söylemişti.

Sıla ise verdiği ifadede Okan Can Yantır ile birlikte olduklarını kabul etmişti. Ancak önceki akşam kameralara takılan Okan Can Yantır, söyledikleriyle kafaları karıştırdı.

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının özel haberine göre; bir mekandan çıkarken görüntülenen Okan Can Yantır, muhabirin Sıla ile ilişkilerini sorması üzerine "Öyle bir şey yok" dedi.

'BENLİK BÖYLE BİR ŞEY YOK'

Muhabirin ısrarlı soruları üzerine ise "Abi benlik böyle bir şey yok" diyerek konuyu kapattı. Peki Okan Can Yantır kimdir? Bakın daha önce hangi ünlü isimle aşk yaşamıştı.

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır'ın adını, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan ve Çukur dizisiyle adını duyuran Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisiyle sık sık duymaya başlamıştık.

Dizinin başlamasından kısa bir süre sonra Okan Can Yantır ve Dilan Çiçek Deniz ayrılmıştı. Ayrılığın sebebinin ise Dilan Çiçek Deniz'in dizideki iddialı öpüşme sahneleri olduğu iddia edilmişti. Son olarak Sıla - Ahmet Kural ayrılığında adı geçen Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi.

Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Okan Can Yantır, 4 dil biliyor.

Okan Can Yantır'ın ayrıca Fransa Paul Valery Üniversitesi seçim stratejileri ve aday imajı eğitimi de var.

Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı.

Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti.

Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.