Yayınlandığı ilk sezonuyla tepki çekmesine rağmen Çarşamba günlerinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Sen Anlat Karadeniz, ikinci sezonunda da sevenlerinin nefesini kesmiş ve yaz tatiline girmişti. Üçüncü sezonda izleyenler neyle karşılaşacaklarını merakla beklerken dizinin kaderini etkileyecek iki kişinin yeni sezonda görev alacağı öğrenildi.

Dizinin senaryosunu yazan Erkan Birgören'e, yeni bölümlerde başarılı kalem Sema Ali Erol da eşlik edecek. Bu transferlerin sebebi ise, son bölümlerde senaryo tıkanmaları olarak gösteriliyor.

YENİ OYUNCULAR KATILACAK

İzleyiciler, yapılan bu transferler hakkında yeni sezonda farklı bir senaryo izlemeyi umut ederken, diziye katılacak yeni oyuncular için ise görüşmeler sürdüğü öğrenildi.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrolünü paylaştığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri 1 Ağustos'ta Trabzon'da başlayacak.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar.

Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşırken, Melek’in itirafı Genco’nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco’nun elinde tutsaktır.