Koronavirüs nedeniyle her şeyin internet üzerinden yapıldığı şu günlerde her gün yeni bir girişim ortaya çıkıyor. Son olarak ünlü bir alışveriş sitesi vatandaşları para karşılığında hayranı olduğu ünlü isimlerle buluşturmaya başladı.

ÜCRET KARŞILIĞI ÜNLÜ İSİMLERE MESAJ OKUTTURUYORLAR
Bunun için ayrı bir platform kuran firmanın sisteminde Ahmet Çakar, Yunus Günçe, Abdülkerim Durmaz, Serdar Ortaç, Evrim Keklik, Eray Aksungur, Nuri Alço, İsmail Baki Tuncer, Okan Karacan, Elif Gören ve Burak Akkul gibi birçok ünlü bulunuyor. Vatandaşlar, sitede seçtiği ünlü isme belirlenen bir ücret karşılığında istediği mesajı okutuyor. Hatta eşiyle ya da arkadaşlarıyla küs olan vatandaşlar, istediği ünlüyü seçerek kendileri adına özür mesajları da okutmaya başladı.

FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ
Sitede yer alan ünlü isimler için belirlenen fiyatlar da dikkat çekti. 95 TL'den başlayan ücretler 708 TL'ye kadar çıkıyor. Fiyat listesindeki rekor ise oyuncu Yunus Günçe de. Başarılı oyuncu seçerek istediği mesajı okutmak isteyen vatandaşlar 708 TL ödemek zorunda.

OKAN KARACAN'A İNDİRİM YAPILDI
Ünlü isimler için belirlenen fiyat listesindeki bir detay da kimsenin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs yakalandığı için hastanede tedavi gören sunucu ve oyuncu Okan Karacan için belirlenen ücret tutarından indirim yapılarak 315 TL'den 158 TL'ye düşürüldü.

Sitenin bir süredir faaliyette olan uygulamasına sosyal medyadan da tepki yağdı.Ünlülerin belirli bir ücret karşılığında video gönderdiğini gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.