Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Mehmet Ali Erbil'in daha önce yaşadığı "kaçış sendromu", travma sonrası nüksetti.

MEHMET ALİ ERBİL'İN İKİNCİ AMELİYATI ERTELENDİ

Kaburgalarında kırık bulunan ve kırık kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilen Mehmet Ali Erbil'in yapılması planlanan ikinci ameliyatı da ertelendi.
Beş gündür yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının durumunun netlik kazanmadığını söyledi.

'AĞIR BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ'

Daha sonrasında ise Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka "Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır.
Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor.
Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Türkmen kökenli tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in ikinci oğludur.

CEM ÖZER OKSİJEN TEDAVİSİ SIRASINDA FENALAŞTI

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bir filmin çekimleri esnasında düşme sonucu ayağında iki kırık oluşan Cem Özer ise oksijen tedavisi görüyordu.
Tedavi sırasında hava ya da yağ embolisi başına sıçrayınca dün yoğun bakıma alındı.
Tedavisi süren Cem Özer'in kızı Cemre Özer de babasının durumunun bugün ilerleyen saatlerde netleşeceğini ve doktorlar tarafından açıklama yapılacağını dile getirdi.

EMBOLİ NEDİR?

Bir emboli türü olan yağ embolisi, genelde uzun kemik kırığı, yumuşak doku travması ve yanık gibi fiziksel travmalar sonucu ortaya çıkar. Emboliden farklı olarak yağ embolisi küçük ve çok sayıda bulunmakla birlikte geniş bir etki ağına sahiptir.
Yağ emboli sendromu yağ embolisinin görülmesinden bağımsızdır. Semptomlar genellikle travmatik yaralanmalardan 1-3 gün sonra meydana gelir ve çoğunlukla pulmoner (nefes kısalması, hipoksemi), nörolojik (ajitasyon, bilinç ve algı kaybı, koma), dermatolojik (peteşiyal döküntü), hematolojik (anemi, düşük kan pulçuğu seviyesi) olarak ortaya çıkar. Peteşiyel döküntü 5-7 gün içerisinde ortadan kalkar, bu durum sendrom için patognomoniktir ancak vakaların yalnız %20-50'sinde görülür.
Kemik yaralanmalarının %90'ında yağ embolisi meydana gelmesine rağmen bunların yalnız %10'u semptomatiktir. Yağ emboli sendromunda ortaya çıkacak risk, kırığın erken sabitlenmesiyle ya da cerrahi bir düzeltmeyle önlenebilir. Yağ embolisi sendromunda ölüm oranı yaklaşık %10-20'dir.
Yağ embolisi travmatik (uzun kemik kırığı, kaza ya da yumuşak doku travması) ya da travmatik olmayan(yanıklar veya karaciğer yağlanması) etmenlerden kaynaklanabilir.

CEM ÖZER KİMDİR?

Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmeden ayrıldı. Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Güçlü bir hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı. Sinema ve tiyatro oyunculuğu bir yana, esas alametifarikası Laf Lafı Açıyor'du. 1991 Eylül'ünde yayımlanmaya başlayan bu talk show, televizyon tarinin en başarılı projelerinden biri olma başarısı gösterdi. 
"Ben sizin yerinizde olsam yalnız bu programı seyrederdim," sloganlı Cem Özer, özel televizyonların yarattığı ilk yıldızlardan biri olmayı başardı. 
Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.
Türkiye'nin güldüğü bu adam, sivri diliyle dikkat çekti. Medya, sanat ve siyaset dünyasına yönelik eleştirileri, zaman zaman tepki çekti. Sinan Çetin'in Berlin in Berlin'inde, Ezel Akay'ın Neredesin Firuze'sinde, Barış Pirhasan'ın Ademin Trenleri'nde oynadı. 

CEM ÖZER'İN EVLİLİKLERİ
 
1. evliliği: Müzisyen Erol Pekcan'nın kızı Sebla Pekcan ile 1984'te evlendi ve Cemre adında bir kızı oldu. 1989'da boşandılar.
 
2. evliliği: 1989'da oyuncu Selin Dilmen'le evlendi ancak birlikteliği uzun sürmedi. 
 
3. evliliği: 17 Ağustos 1994'te modacı Esin Maraşlıoğlu ile evlendi.


4. evliliği: 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlendi 6 yıl sonra 24 Aralık 2010'da boşandı. Osman Nejat adında bir oğulları oldu.


5. evliliği: 2017'de senarist Pınar Dura ile evlendi.