"Sezonun en moda parçaları hangileri? En trend saç modelleri hangisi? Davete giderken nasıl giyinmeli? Bu yaz hangi renkler moda? Yılın makyaj trendi nedir?" gibi merak edilen tüm soruları yanıtlayan Ivana Sert ve Kemal Doğulu, moda tutkunlarına şık giyinmenin sırlarını anlattı. 

KIYAFETİNİ BEĞENMEDİ, TİŞÖRTÜNÜ YIRTTI

Kemal Doğulu ve Ivana Sert, katılımcılar arasından 10 kişiyle tarz yarışması yaptı. Kemal Doğulu, bir genç kızın kıyafetini beğenmedi ve tişörtünü yırttı. Genç kız, bir anda ağlamaya başladı. Kemal Doğulu daha sonra genç kızın gönlünü aldı ve birlikte fotoğraf çektirdi. 

"ÇOCUK KISMET İŞİ"

"Kardeşiniz Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuk sahibi olmayı düşünüyor mu?" sorsusuna Kemal Doğulu, "Amca olmayı çok istiyorum. Tabii çocuk kısmet işi" yanıtını verdi.  

"MEGHAN SIRADAN BİR GELİNDİ"

İki ünlü isme yöneltilen ilk soru önceki gün gerçekleşen kraliyet düğünü hakkında oldu. Prens Harry ile evlenen oyuncu Meghan Markle'ın gelinliğini yorumlayan Ivana Sert, "İlk gelinliği beğenmedim. Üzerine oturmuyordu, sıradandı. Duvak ve tacı muhteşemdi. Daha iyi olabilirdi" şeklinde konuştu. 

"DAMAT ÇOK YAKIŞIKLIYDI"

Kemal Doğulu, "Gelinliğin çok sade olduğu konuşuluyor. Bu Türk düğünü mü? Kraliyet Ailesi'nden ne bekliyorlar? Her şey sadelik üzerine kurulmuş. Yarışmada karşıma çıksa puan vermezdim. Damat çok yakışıklıydı" açıklamasında bulundu. 

"ÜÇ BEYAZDAN UZAK DURUN"

Formda haliyle dikkati çeken Ivana Sert, "3 beyaz un, şeker ve tuzdan uzak durun. Spor yapın. Haftada 3 gün kardiyo ve pilates yapıyorum. Ayrıca detox olarak akupunktura başladım ve çok memnun kaldım" diyerek, formda kalmasının sırrını verdi.