İstanbul'da yaşayan Ünlü Şarkıcı İrem Derici, peşinde olan hayranı nedeniyle büyük tedirginlik yaşadı. Derici, daha önce İstanbul’daki evinin önüne çiçekle giden Kahramanmaraşlı Erol Koçoğlu ''İrem derici'yi çok seviyorum ben aşığım ben ona yan yana olmak istiyorum'' dedi.

İrem Derici'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Kahramanmaraşlı Erol Koçoğlu, alınan bir kararla serbest bırakıldı. Koçoğlu'nun, Derici'nin evine 50 metreden fazla yaklaşması yasaklansa da o soluğu tekrar Derici'nin evinin önünde aldı.

Evinin önüne yaklaşması yasak olsa da gayet rahat bir şekilde geziyordu. Derici, her defasında hayatımdan endişe ediyorum dese de Kanal D kemeramanı tarafından görüntülendi.

ÜNLÜ ŞARKICI İSYAN ETTİ
Ünlü şarkıcı İrem Derici Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise ,''Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!'' dedi.