Sevilen şarkıcı, sıfır makyajlı pozunu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşan Hadise'nin bu pozu ise beğeni rekoru kırdı. Güzel popçunun, yorumlara kapattığı pozuna 300 binden fazla beğeni geldi.
Hadise daha önceki açıklamasında "canımız isterse bir daha hiç makyaj yapmayız" diyerek makyajsız poz verme modasının fitilini ateşlemişti.


Güzel şarkıcı Hadise önceki gün Ulus Sunset'te yurtdışından gelen misafirlerini ağırlamış, mekan çıkışı da makyajsız görüntülenmişti. Gelen sorular üzerine ise “Her kadın kendini makyajlı ya da makyajsız sevmeli... Bu halimi çok seviyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Hadise'nin bu görüntüsünü bazıları çok beğenirken Cengiz Semercioğlu'nun da içinde bulunduğu bir kısım "özensiz" olarak değerlendirdi. Gelen olumsuz yorumlara tepki gösteren Hadise, kadınlara bir çağrıda bulunarak "Hadi herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin ve kimsenin asla umurunda olmadığını göstersin!" diyerek bu pozu paylaştı.