Geçen hafta ülkemizi Lübnan'da düzenlenen "Miss Europe" güzellik yarışmasında temsil etmek üzere Beyrut'a giden manken Duygu Çakmak, Beyrut'daki final gecesini adeta iple çekiyor.

Yoğun bir kamp programı geçiren ve Lübnan'da fırsat buldukça finalist güzellerle birlikte gezen Duygu Çakmak "Miss Europe final gecesinde o taç benim olacak" dedi.

1 Nisan gecesi düzenlenecek final gecesinde ülkemizi temsil edecek olan manken Duygu Çakmak, jüri üyelerine ve finalist güzellere hediye etmek üzere yanında yüz kutu İzmit'in ünlü Pişmaniye tatlısından da götürdü.

Duygu Çakmak "Yarışma organizasyonu ülkemize ait ilginç hediyeliklerden getirebileceğimizi söyleyince bende ilginç olacağını düşünerek memleketim İzmit'in ünlü Pişmaniye tatlısını götürmeyi düşündüm" dedi.

On günlük yorucu bir kamp dönemi geçireceğini belirten güzel model kampın yorucu geçmesine rağmen en iyi performansı göstererek taç giymeyi hedeflediğini belirtti.

İşte Lübnan'da düzenlenen Miss Europe güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan manken Duygu Çakmak'ın bazı kareleri...