Her yıl sahillerde sere serpe güneşlenerek bronzlaşan sosyetik Eda Taşpınar, bu yaz tatil keyfini paraya çevirecek. Ünlü ikoncan, 2016 yılında Bodrum ve Çeşme defterini kapatıp rotasını Yunanistan'ın eğlence adası Mikonos'a çevirmişti. Gözlerden uzak tatil keyfi yapmak isteyen Taşpınar, yazları da buradan aldığı lüks villasında geçirdi. Son iki yıldır Bodrum plajlarına uğramaz olan Taşpınar, bu yaz eski yuvasına dönmeye hazırlanıyor. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre ünlü ikoncanın Bodrum'a dönmesinin altında ise 'tamamen duygusal' bir neden yatıyor. 

Yaz sezonuna damga vurmak isteyen Bodrum'daki beach kulüp işletmecileri iddiaya göre mekanlarının yüzü olması için Taşpınar'a teklif yağdırdı. Hatta bir mekan sahibi, ünlü ikoncana ortaklık önerdi. 

POPÇULARA YENİ RAKİP

Tekliflere sıcak baktığı öğrenilen Taşpınar, geçtiğimiz gün ise soluğu Bodrum'da aldı. Birkaç mekan yetkilisiyle görüşen ikoncan, 'Evet' derse 2019 yazında Bodrum'da fırtına gibi esecek. Böylece geçtiğimiz yıllarda Hadise, Hande Yener ve Berksan gibi ünlü popçuların sahibi olduğu Bodrum'daki beach club savaşlarına önümüzdeki yaz Eda Taşpınar da dahil olacak. Taşpınar, bütün yaz Bodrum güneşiyle bronzlaşıp şezlongta yatarak cebini dolduracak. 

Kaynak: TAKVİM