''ÇOK KAN DÖKÜLECEK''
 
Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı, 97. bölümün hemen ardından yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul Bey'in ''Bu kahpe cengin ortasında bir kere daha tuzağa düştük. Çok kan dökülecek!'' dediği sahne izleyicilerde büyük merak uyandırdı.
Yayınlanan fragman kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.
 
Aslıhan ile Turgut öldü mü? 
 
Diriliş Ertuğrul 97. bölümü yine heyecanlı sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Ekranların reyting rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümde Aslıhan ile Turgut'un zehirlendikleri sahneler geceye damgasını vurdu. Diriliş Ertuğruol 97. bölüm son anlarında ekrana yansıyan bu sahneler, izleyenleri derinden etkledi. Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanında ise Turgut ile Aslıhan'ın hareketsiz yatıyor olması izleyenleri meraklandırdı. 
 
DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Diriliş Ertuğrul son bölümde iki önemli konu vardı. Obaya geri dönmesi sonrasında Uçbeyi seçilen Ertuğrul Bey, ilk hedefin Karacahisar Kalesi olduğunu söyledi. Atsız Bey ve birkaç alpin kale içerisinden getirdiği bilgiler ile Ertuğrul Bey, fetih için planlar yapmaya başlıyor. Artuk Bey'in sefer ne zaman sorusuna ise ''Turgut ile Aslıhan'ın düğününün sabahı'' olarak cevap veriyor.
 
Diriliş Ertuğrul 97. bölümde Sadettin Köpek'in kıskanç bakışları altında Turgut ile Aslıhan'ın düğünü yapıldı. Fakat Emir Sadettin, daha önce evlenmek istediği Aslıhan'ın Turgut ile evlenmesi sonrasında intikam yemini ediyor. Aslıhan ile Turgut ise düğün sonrasında içtikleri şeyle zehirleniyorlar. Tam Ertuğrul Bey ve alpleri, fetih için yola çıkmak üzere iken Turgut Alp, can havliyle otağdan kendini dışarı atar ve böylece zehirlendikleri öğrenilir.
 
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜM FRAGMANI
 
Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra yayınlanan 98. bölüm fragmanı ile yeni bölümde Aslıhan ile Turgut Alp'in durumu hakkında bilgi veriyor. Fragman Ertuğrul Bey'in ''Bu kahpe cengin ortasında bir kez daha tuzağa düştük. Çok kan dökülecek'' sözleri ile başlıyor. Aslıhan ile Turgut'un zehirlenmesinde oklar Bahadır Bey'e döner. Bu yüzden Ertuğrul Bey, Bahadır Bey'e ''Senin kelleni alırım'' diyor. Türk obalar arasındaki bu çatışma en çok Ares'in  hoşuna gidiyor.