Demet Akalın'ın 2012'de evlendiği Okan Kurt, yönetim kurulu üyesi olduğu Martaş Lojistik'in piyasaya olan 150 milyon liralık borcu nedeniyle zor günler geçiriyordu.

Bu sebeple Demet Akalın'ın, Beykoz’daki 18 milyon TL değerindeki villasına Ağustos 2017'de haciz gelmişti. İşlem durdurulmuştu.

Temmuz 2018'de bir kez daha zor duruma düşen Okan Kurt ''Borcumu ödeyeceğim'' demişti.

Borç krizi çiftin evliliğinin üzerine gölge düşürmüştü.

Demet Akalın ''Kötü günler geçirdik. Üstesinden geleceğiz. 'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar oldu. Eşimi seviyorum. Ona maddi yardımda bulunmadım. Öyle büyük rakamları ödeyemem'' demişti.

Demet Akalın ''Okan ile mal varlıklarımız ayrı. Her şeyim kızım Hira'ya kalacak'' demişti.
DÜN NELER OLDU?


Okan Kurt'un şirketinden 36 milyon TL alacağı bulunan Turkuaz Petrol A.Ş. dün haciz işlemi başlattı. Avukatlar ve haciz memurları, çiftin Beykoz'daki villasına gitti. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığını iddia etti. ''Çok sayıda TIR ve Hadımköy’deki gayrimenkul yakınlarının üzerine kaydedilmiş. Tespit sonrası bu varlıklara da haciz konuldu'' dedi. Eşyalar villadan böyle çıkartıldı.

ÇİFTİN DAVASI BUGÜN GÖRÜLECEK


Demet Akalın, son yaşanan bu gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi'nde görülecek.

Kaynak: HÜRRİYET