Başladığı günden bugüne yayınlandığı günün reyting sıralamasında zirveyikimseye kaptırmayan Show TV'nin ilgiyle izlenen getirilen başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Kubilay Aka'nın paylaştığı Çukur, 15 Şubat akşamı yeni bölümü ile izleyicinin beğenisine sunuldu.

Çukur 116. bölümünde; Amca Cumali'nin verdiği talimatla birlikte Yamaç, Kulkan'ın tarafından kaçırılmış ve iki sene boyunca işkence görmüştü. Aklını kaybeden Yamaç, Aliço tarafından bulunmuştu. Yamaç, zamanla kendini toplarken Çukur'a döndüğünde hiçbir şeyin eskisi gibi kalmadığını görür.

Yamaç, ağabeyi Cumali'nin evini izlerken Damla tarafından fark edilir. Yamaç, hızla kaçarken Cumali onu yakalar ve iki kardeş arasında duygusal anlar yaşanır.

Cumali, amcasına reste çekmesinin ardından damla ve kızıyla eski bir evde yaşadığı dikkatlerden kaçmazken Yamaç'ı da yanına aldı. Cumali eski gücünü kaybetmiştir ve pazarcılık yaparak ailesine bakmaktadır.

Amca Cumali ise Yamaç'ın Çukur'a döndüğü haberini alır. Yamaç'ın yanına giden Cumali el öptürmek ister. Yamaç ne yapacağını bilemezken Vartolu'yu görmesinin ardından duygulanır. Vartolu, Yamaç'a yeni Çukur'u gösterirken olan değişimleri anlatır.

Amca Cumali, Yamaç'ın dönmesinden oldukça rahatsızdır ve 'Onların ölmesini isteseydim bunca yıl niye yaşattım. Ölmelerini istemiyorum, babalarının yerine geçmeyi istiyorum. Elimi öpmelerini yanımda durmalarını istiyorum. Çünkü Çukur'un da Koçovalılar'ın da kralı artık benim' sözleri ile dikkat çeker.

Selim'in kızı Karaca, amca Cumali'nin en büyük yardımcısı olmuştur. Amca Koçovalı'nın işlerini yürüten Karaca, mafya babalarıyla yapılan toplantı da herkese rest çekti. Meke ve Celasun'un ise amcanın yanında maaşlı çalışan elemanlar haline geldiği görüldü. Karaca'nın büyük değişimi ise Çukur'a damga vurdu.