Geçtiğimiz nisan ayında, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası tedavi için hastaneye yatırılan Ceren Yılmaz, bu süreçte sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile sevenlerinden dualarını istemişti.

Tedavisi tamamlandıktan ve iyileştikten sonra hızlı bir şekilde Dubai’ye tatile giden oyuncu, Dubai tatilinin ardından soluğu Bodrum'da aldı.

Mavi Tur'a çıkan güzel oyuncu Türkbükü'ne demirledi. Teknede bulunan arkadaşlarının alışveriş için karaya çıkmasıyla Ceren Yılmaz teknede tek başına kaldı.

Teknenin ön kısmında gölgede oturup telefonla konuşurken objektiflere takılan Yılmaz, bikinisi, pareosu ve gözlükleriyle oldukça şıktı.

"ALIŞVERİŞ TAKINTIM YOK"
Öte yandan Ceren Yılmaz, geçtiğimiz kış annesi Fatma Yılmaz ile Nişantaşı'nda City's AVM'ye girerken görüntülenmişti. Alışveriş konusunda bir takıntısı olmadığını dile getiren oyuncu, "Pahalıysa iyidir mantığı yok bende. Kalitesi kumaşı iyiyse pazardan da giyinirim. Takıntım yok" demişti.

Yılmaz, muhabirlerin nasıl bir karakter oynamayı istersiniz sorularına, "Savaşçı bir kadını oynamak isterdim. Ben küçükken Zeyna vardı. Zeyna'yı çok severdim, o yüzden o tip bir karakteri oynamak hep hayalim oldu" diye yanıt vermiş, annesi Fatma Yılmaz ise kızını her ekranda gördüğünde ilk günkü gibi heyecanlandığını dile getirmişti.

"ANNEM BENİ HİÇ ELEŞTİRMİYOR"
Ceren Yılmaz ise annesinin duygulandıran sözleri karşısında, "Annem beni hiç eleştirmiyor. Hep çok güzel olmuş diyor ama anneannem gerçek sanıyor. 'Kızımı zindana atmışlar' diye ağlıyor. Zor anlatıyoruz onun gerçek olmadığını" ailesinin kendisini izlediğinde verdiği tepkiden söz etti.