Yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Cansel Çördük, geçirdiği estetik operasyonlarla geçmiştekinden oldukça farklı görünüyor.

"PHOTOSHOP'U BIRAKMAN LAZIM"
Çördük yeni pozlarıyla alay konusu oldu. Takipçileri Cansel Çördük'e, "Photosop'u bırakman lazım Bahar Candan'a benziyorsun" şeklinde yorumlar yaptı.

Çördük'ün daha önce yaptığı paylaşımına, "Bana elbise shoplar mısın", "Herkes vücuduna yapar shop'u, bu kendine elbise yapmış", "Duygu Özaslan'dan shop dersi almalısın", "Buna neden ihtiyaç duyarsın ki?" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

ABARTI PHOTOSHOP
Moda programı sayesinde popülerliğe kavuşan Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık eleştirilere maruz kalıyor.

Instagram hesabından iddialı pozlar paylaşmayı sürdüren Candan'ın yüzüne, bacaklarına ve kollarına yaptığı photoshop'larla sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çeviriyor.

Pandeminin ilk günlerinde virüsle alay eden Çördük, corona virüse yakalanmıştı. Cansel Çördük, sağlık durumu hakkında, "Çok ağır geçiriyorum ve çok zor nefes alıyorum" demişti.

Cansel Çördük, Kanal D'de yayınlanan 'Kısmetse Olur' adlı programda, Eser West ile yaşadığı aşk ile çok konuşulmuştu. Çift, sürekli kavga ederek gündemde yer almayı başarıyordu.

Eser West ve Çördük, yarışmada birinci oldu ancak evlenmeyi kabul etmeyip ayrılma kararı aldılar.