Çağla Şıkel yakın arkadaşı Alişan'ın evlenme kararına şaşırdığını anlattı.
Her şeyin çok hızlı geliştiğini belirten Çağla Şıkel, ''Bu tatlı, yumuşak, güzel bir görücü usulü oldu ve o anda elektrikler tutunca yolları birleşti. Eda'yla tanıştım.

 

'ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADIM'
'29 Nisan'da müsait misin? Nişana gidiyoruz' dediler. Şok üstüne şok yaşadım. Çok mutlu oluyorum onun adına. Kasım'da düğünümüz var'' şeklinde konuştu.
Alişan'ın evlenmesini mucize olarak gördüklerini ve üstünde büyü olabileceğini düşündüklerini belirten Çağla Şıkel, ''Mucizeler varmış gerçekten. Alişan da inanmıyordu.
Allah’ın mucizesi. Umutsuz vaka olması için hiçbir sebep yok aslında, anlam veremiyorduk. Büyü mü var üstünde diyorduk. Çok talibi vardı. Sürekli onunla evlenmek isteyen kızlar olunca bu sefer evlilikten uzaklaşmaya başlamıştı''  dedi.


EDA EROL VE ALİŞAN NASIL TANIŞTI?
Sunucu Esra Erol kız kardeşi Eda Erol ve Alişan'ın tanışma hikayesini şöyle anlamıştı:"Aslında 4-5 yıllık bir geçmişi var bu mevzunun. Alişan programıma geldiğinde görmüştü Eda'yı. 'Tanıştırsana bizi' dediğinde, tanıştırırım, ama sana güvenmiyorum demiştim ona.
Ece Erken’in oğlunun doğum gününde Alişan da vardı. 'Yalancısın sen. Hani kız kardeşinle tanıştıracaktın beni' dediğinde de tanıştıracağımı söyledim. Alişan, 'Bu sözünün üstünden de 4-5 yıl geçer. Evlenmek istiyorum, ciddiyim' deyince, tanıştırırım, ama gezeyim tozayım dersen, olmaz. Gerçekten ciddiysen tanıştırırım dedim. Bu kez ciddi olduğunu söyleyince tanıştırdım.'' dedi.