Kolombiyalı güzel model Gorgeous Daniella Alvarez, karnındaki ben şeklindeki kitleyi aldırmak için Fundacion Cardioinfantil hastanesinde ameliyat masasına yattı.

Alverez'in ameliyat sırasında yaşadığı komplikasyon nedeni ile sol bacağına kan akışı durdu.

Doktorlar, kan akışının durmasından dolayı bacağında kangren oluşmaya başlayan Alvarez'in bacağını kurtarmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen, kangrenin dağılmaya başlaması üzerine hayati tehlike oluşturmaya başlayınca, genç modelin bacağını kesmeye karar verdi.

Ayrıca Birleşmiş Milletler elçisi olan Alvarez, Pazar günü yapılan ameliyat sonrası aile ve arkadaşları ile hastane odasında çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Alvarez, vücudunu en az eskisi kadar sevdiğini, hayatına giren yeni zorluklarla karşılaşmak için dünyada bulunduğunu ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Alvarez, ameliyat sonrası kendisine desteklerini esirgemeyen tüm hastane çalışanlarına göz yaşları içinde teşekkür etti.

2012 kainat güzelliği yarışmasını kazanmamasına rağmen, bir çok reklam ve televizyon programında rol alan Alvarez, son olarak sunuculuk yapıyordu. Alverez ayrıca Instagram'da bazı markaların modelliğini yapıyor.