Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı - CANLI | Galatasaray UEFA maçı ne zaman? Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? | GS MAÇI CANLI İZLE | Galatasaray maçı şifresiz mi?

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta maçında bugün, kendi sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi yolunda iddiasını sürdürmek isteyen sarı kırmızılı ekip sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Peki, temsilcimiz Galatasaray'ın maçı ne zaman? Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte bu soruların cevabı...

Lokomotiv Moskova ile Galatasaray arasındaki kritik maç RZD Arena'da oynanacak. 20.45'de başlayacak müsabakayı, İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. EXXEN'den canlı yayınnacak maçın canlı anlatımını "Maç Merkezi" farkıyla kanalmaras.com'dan canlı yayınlanacak.

LOKOMOTİF MOSKOVA GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra İtalya'dan Lazio ve Fransa'dan Marsilya ile bulunduğu grupta bir galibiyet, bir beraberlik sonucunda topladığı 4 puanla 1. sırada yer alıyor. Grupta oynadığı 2 karşılaşmanın birini kaybeden ve birindende berabere kalan Rusya temsilcisi ise son sırada bulunuyor.

Aslan'ın İddiasını sürdürmesi için galibiyet şart!

Temsilcimiz Galatasaray'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için Lokomotiv Moskova maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Lazio'nun 4 puanla ikinci, Marsilya'nın ise 3 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta 7 puana sahip sarı-kırmızılı takım, bu maçta kayıp yaşamaması durumunda Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını garantiliyecek.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını devam ettirecek.

Galatasaray'da sakatlıkları olan Sacha Boey, Lokomotiv Moskova maçında forma giyemeyecek. 

4 farklı Rus takımıyla karşılaştı

Galatasaray, bugüne kadar Avrupa Kupaları'nda Rus ekiplerinden CSKA Moskova, Torpedo Moskova, Spartak Moskova ve Lokomotiv Moskova ile oynadı. 

Bu dört takımla toplam 11 kez karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar sahadan 11 kez galip ayrılırken, 5 kez de rakiplerine mağlup oldu. İki mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Galatasaray söz konusu 9 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 16 gol gördü.