Lig Tv şifresiz Bein Sports 2 Galatasaray Yeni Malatyaspor Canlı izle Jestyayın Taraftarium24 Justin TV GS MALATYA maçı izle linki! Galatasaray Yeni Malatyaspor Periscope canlı izle. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı canlı izle. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçını izle. Galatasaray Yeni Malatyaspor bein sports 1 şifresiz canlı izle. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçını bedava seyret. Lig TV Şifresiz Galatasaray Yeni Malatyaspor Bedava Jestyayın canlı yayın izle! Galatasaray Yeni Malatyaspor taraftarium 24 canlı izle. Süper Lig canlı Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı kesintisiz donmadan canlı HD maç yayını izle. Galatasaray, Süper Lig'in 42. ve son haftasında yarın sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, son maçta şampiyon olabilmesi için Göztepe-Beşiktaş maçının sonucunu bekleyecek. İşte detaylar...

Galatasaray, Süper Lig'in 42. ve son haftasında yarın sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'ndaki maç saat 20.30'da başlayacak. Ligde son hafta deplasmanda Yukatel Denizlispor'u yenen sarı-kırmızılı ekip, lider Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'e, ikinci Fenerbahçe'nin de Demir Grup Sivasspor'a yenilmesiyle zirvenin ortağı oldu. Geride kalan 41 haftada 39 müsabakaya çıkan Galatasaray, 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Son haftaya 81 puanla giren sarı-kırmızılılar, averajla lider Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada bulunuyor. Bu sezon 39 müsabakada 10 galibiyet, 15 beraberlik ve 14 yenilgi yaşayan Helenex Yeni Malatyaspor ise 45 puan topladı ve son hafta öncesi ligde kalmayı garantiledi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan maçı 1-0 Galatasaray kazanmıştı.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR CANLI İZLE

Son haftaya lider Beşiktaş'ın averajla gerisinde giren Galatasaray, şampiyonluk için İzmir'den gelecek haberi bekleyecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Türk Telekom Stadı'nda Malatya temsilcisini konuk edecek. Aynı saatte başlayacak müsabakada ise Beşiktaş, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ikili averajda eşitlik bulunurken, +2 genel averaj farkıyla siyah-beyazlılar liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk hesapları yapan sarı-kırmızılı ekibe, sadece maçını kazanması yetmiyor.

Beşiktaş, Göztepe deplasmanında yenilmesi halinde Fatih Terim'in öğrencilerine şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak. Siyah-beyazlılar İzmir'den 1 puanla dönerse sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor maçını kazanması gerekecek. Beşiktaş, Göztepe'yi yenerse Galatasaray'ın şampiyon olması için rakibini genel averajda geçmesi gerekiyor.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu sezon ilk kez takımını kampa aldı. Sezon başından bu yana kamp sistemi uygulamayan tecrübeli teknik adam, şampiyonluk düğümünün çözüleceği son hafta öncesi sarı-kırmızılı ekibi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa soktu. Ligin 41. haftasında 11 Mayıs Salı günü deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşan Galatasaray, son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girdi. Denizlispor maçının ardından takımına 1 gün izin veren Terim, Yeni Malatyaspor mücadelesi öncesi ilk çalışmayı dün yaptırdı. Galatasaray, Helenex Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi ilk antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi ve maça odaklandı.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR BEDAVA İZLE

Galatasaray'da üç futbolcunun yarınki kritik müsabakada forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ve Emre Taşdemir, Yukatel Denizlispor maçında forma giyemedi. İki futbolcunun da durumu akşam yapılacak antrenmanda sonra belli olacak. Annesi vefat eden Norveçli sağ bek Martin Linnes'in de yarınki karşılaşmanın kadrosuna alınmaması bekleniyor.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR SELÇUKSPORTS İZLE

Süper Lig'de çıktığı son 5 maçı kazanan Galatasaray, son 8 müsabakada ise mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde son yenilgisini 32. haftadaki Atakaş Hatayspor mücadelesinde yaşayan ve 33. haftayı bay geçen sarı-kırmızılı ekip, 34. haftada Fatih Karagümrük ile berabere kaldı. Sonraki hafta Göztepe'yi mağlup eden Galatasaray, 36. haftada Trabzonspor ile yenişemedi. Sarı-kırmızılılar, daha sonra üst üste Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Yukatel Denizlispor maçlarından galibiyetle ayrıldı. Son 8 lig maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Galatasaray, bu süreçte 2 puan gerisinde olduğu Fenerbahçe'nin 2 puan önüne geçerken lider Beşiktaş ile arasındaki 6 puanlık farkı kapattı ve zirvenin ortağı oldu.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR TARAFTARİUM24 İZLE

Süper Lig'in en iyi savunma yapan takımı Galatasaray, en fazla gol atan 2. ekip oldu. Geride kalan 39 müsabakada kalesinde 35 gol gören sarı-kırmızılı ekip, ligde rakiplerine en az gol şansı veren takım olarak dikkati çekti. Kalesini en iyi savunan takım olarak ön plana çıkan Galatasaray, hücumda da benzer bir performans sergiledi. Rakip ağları 77 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, bu alanda 87 golle lider Beşiktaş'ın ardından en fazla gol atan 2. takım olarak kayıtlara geçti. 

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR JUSTIN TV JEST YAYIN İZLE

İki ekip arasında daha önce yapılan 7 lig maçında sarı-kırmızılılar 4, sarı-siyahlılar ise 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 9 gole, Yeni Malatyaspor 5 golle karşılık verdi. İki takım, bu sezonun ilk yarısında Malatya'da karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray 1-0 kazandı. Ayrıca iki ekip, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaştı. 12 Ocak'ta Malatya'da oynanan maçın normal süresi 0-0, uzatmaları ise 1-1 sona erdi. Penaltılarda 7-6 üstünlük kuran Galatasaray, tur atladı.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI CANLI YAYINI

Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile oynadığı son 4 lig maçında mağlup olmadı. Sarı-kırmızılı ekip, Malatya temsilcisiyle oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanıp 1'inde berabere kaldı. Galatasaray, söz konusu maçlarda 6 gol atarken rakibine sadece 1 gol izni verdi.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR İZLE BEIN SPORTS 2

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u 3 kez konuk etti. Malatya temsilcisine karşı sahasındaki 3 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, rakip fileleri toplamda 6 kez havalandırırken kalesinde hiç gol görmedi.

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR CANLI YAYIN

İki takım arasındaki kısa süreli rekabette en farklı galibiyeti 3-0'lık skorla Galatasaray aldı. Süper Lig'de son haftaya şampiyonluk ümitleriyle giren sarı-kırmızılı ekip, puanlar ve ikili averajın eşitlendiği lider Beşiktaş'ın 2 averaj gerisinde bulunuyor. Beşiktaş'ın Göztepe deplasmanında kazanması halinde şampiyonluk için Galatasaray'ın genel averajda siyah-beyazlıları geçmesi gerekiyor. Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasındaki 7 maçlık Süper Lig rekabetinde şimdiye kadar 3 golden fazla atılmadı. Sarı-kırmızılı ekip, Malatya temsilcisini 1 kez 3-0, 1 kez de 2-0'lık skorla mağlup etti. Galatasaray, diğer 5 lig karşılaşmasında Yeni Malatyaspor'a 1'den fazla gol atamadı.