Kuruluş Osman 46. Bölüm FULL İzle! ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan 'Kuruluş Osman' dizisinin 46. bölümü büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı günden bu yana salı akşamları yayınlanmakta olan 'Kuruluş Osman' dizisi farklı konsepti özelliği ile dikkat çekiyor.

46. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler Kuruluş Osman 46. Bölüm FULL Tek Parça izlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor.

Kuruluş Osman 46. bölüm izle. ATV ekranlarında son bölümü yayınlanan Kuruluş Osman 46. bölüm full izle. Kuruluş Osman 46. bölüm tamamı seyret. Kuruluş Osman 46. bölüm tamamı izle. Kuruluş Osman 46. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi ATV'nin YouTube kanalından kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 46. bölümde ne oldu?

Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhoca'yı kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ne hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikola'nın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obası'na öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papa'nın ajanlarının yanı sıra, Dündar Bey'den de destek talep eder.

Osman Bey'e karşı Bizans'la ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obası'na girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Bey'in tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikola'dan Bala Hatun'u ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir.

Osman Bey, Nikola'nın Haçlı ittifakına karşı Kayı Obası'nı nasıl savunacak? Tuzağa düşürülen Bamsı Bey'in akıbeti ne olacak? Bala Hatun saldırıdan kurtulabilecek mi? Dündar Bey, Nikola'nın teklifine ne yanıt verecek? Osman Bey, kurulan tuzağı bertaraf edebilecek mi? Obaya gelen gizemli misafir dengeleri nasıl değiştirecek? Okların hedefi olan Dumrul Alp şehit mi düşüyor?