Spor Toto Süper Lig'in 29.hafta kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile galibiyet için kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe 29. hafta maçında bu kez deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. 

Kritik Mücadele de Konyaspor ile Fenerbahçe Maçı 8 Mart Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi Fırat Aydınus yönetecek.

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Karşılama Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve son haftada sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile berabere kalan Fenerbahçe, kazanarak zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor. 

Sakat ve cezalıların büyük oranda son bulduğu Fenerbahçe'de puan kaybı yaşamak istenmiyor. Fenerbahçe'de Mesuz Özil sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ancak Gustavo sakatlığını tamamen atlattı. Erol Bulut'un forma vermesi halinde Konyaspor maçında oynayabilecek.

İlhan Palut yönetiminde çıkış yakalayan Konyaspor ise sahasında galibiyet arayacak.

Fenerbahçe haftaya 55 puanla 3. sırada giriyor. Ev sahibi Konyaspor ise 32 puanla 12.sırada bulunuyor. 

Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor deplasmanında beş futbolcusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Sadık Çiftpınar, Sinan Gümüş ve Diego Perotti, Konya'da forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra disiplinsiz davranışları sebebiyle durumu değerlendirilecek Caner Erkin de yok.

Sakatlığı geçen Luiz Gustavo içe maç kadrosuna dahil edildi. Brezilyalı futbolcu, maç öncesi son kontrollerde hazır olması halinde ilk 11'de yer alacak.

Ev sahibi ekipte ise Alper Uludağ, Barış Yardımcı, Volkan Fındıklı, Anicic ve Guilherme bu maçta görev yapamayacaklar.

Konya-Fener Karşılaşmasının Muhtemel 11'leri:

Konyaspor: Sehiç, Skubiç, Ahmet, Adil, Abdülkerim, Diomande, Jevtoviç, Sekidika, Hadziahmetoviç, Cikalleshi, Daci

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Novak, Sosa, İrfan Can, Valencia, Pelkas, Osayi, Thiam