Exxen Konuşanlar 2. sezon 33. bölüm izle! Son dönemin en parlak mizahçılarından olan ve kıvrak zekâsı, sempatik tavırlarıyla kısa sürede herkesin kalbini kazanan Hasan Can Kaya, 'Konuşanlar' adlı programını EXXEN'de yayınlanmaya devam ediyor.

Hasan Can Kaya, Konuşanlar adını verdiği talk-show programıyla son zamanların dikkat çeken ismi oluyor. Daha önce YouTube'da milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ve ardından dijital platform Exxen ile anlaşan Konuşanlar 2. sezon 33. bölümü yayınlandı.

KONUŞANLAR 33. BÖLÜM FULL İZLE

Netflix veya BluTV benzeri olan Dijital içerik platformu EXXEN'e belli bir üyelik ücreti vererek Konuşanlar'ı yüksek kaliteli olarak izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Konuşanlı internet üzerinden izlemek isteyenler yoğun olarak arama motorlarında ''Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm izle, Konuşanlar son bölüm izle, Konuşanlar yeni bölüm izle, Konuşanlar full izle'' şeklinde araştırma başladı.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya'nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.