Yeni sezonda Konuşanlar tüm heyecanıyla Exxen platformunda yayınlanıyor. Konuşanlar  Cuma günü ekranlarda olacak. Konuşanlar 26. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Uzun bir aradan sonra yeniden EXXEN ekranlarında yayın hayatına başlayan Konuşanlar  programı eğlence ve kahkaha dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlü sunucu Hasan Can Kaya'nın sunumu ile ekrana gelen program televizyon dünyasına taş çıkartarak keyif dolu anlar yaşatıyor. Konuşanlar her hafta Cuma EXXEN'de yayınlanıyor.

KONUŞANLAR 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Sınıfın en konuşkan insanı Hasan Can Kaya'nın odak noktasında olmaya devam ediyor. Milyonlarca izleyici tarafından izlenen programın ikinci sezonunun 26. bölümü bir kez daha izleyicilere neşe getirdi. İlginç insanların en komik anlarına tanık olmaya hazır mısınız? Sürekli ilginç hikayeler anlatılıyor. İlginç, tuhaf ama gerçek... En ilginç hikaye "Konuşanlar"da ortaya çıkıyor. Konuşanlar'da ritim bir an olsun yavaşlamıyor, hikaye diğerinden daha ilginç ve trajik. Bu bölümde Hasan Can Kaya, "konuşmacı"nın en ilginç hikayesini anlatmasına izin veriyor.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN