Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı. Balık ağına takılan yılanı kurtarmak isteyen bir adam, önce yılanın agresif saldırılarına maruz kaldı. Ancak yılan sonradan sakinleşip kendini kurtarmak isteyen adamın elinden su içti.

İZLENME REKORLARI KIRDI!

Hindistan'da bir köylü, balık ağına dolanan yılanı köy meydanına getirdi. İlk başta agresif olan kobra yılanı, kendisini kurtaran adamın pet şişeden uzattığı suyu kana kana içti. Bu görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.  

Hindistan'da bir köye inen kral kobra yılanı, balık ağına dolandı. Günlerce o şekilde mansur kalan ve ilerleyemeyen yılanı, bir köylü fark etti. "İnsanlık ölmedi" dedirten kişi, yılanı dolandığı ağla birlikte köy meydanına getirdi.

Korkan ve ölmek üzere olan yılan, agresif davranışlar sergiledi. Kendisine en yakın olan adamı sokmak için fırsat kollamaya başladı. Köylünün her hareketini dikkatlice süzdü.

PET ŞİŞEYLE SU İÇİRDİ!

Bir süre sonra yılan sakinleşti. Adeta kaderine razı geldi. Belki de kendisini köy meydanına getiren kişinin yardım edeceğini anladı. Köylü hayatını kurtardığı kobra yılanına pet şişe ile su uzattı.

KANA KANA SU İÇTİ!

Günlerce su içmediği her halinden belli olan kobra yılanı, ağzını açtı. Yılan da kendisini kurtaran adama adeta minnet duyarcasına pet şişedeki sudan kana kana içti. 

Bir kişinin getirdiği makası eline alan adam, balık ağının irmiklerini yılana zarar vermeden tek tek kesti. Ardından da yılanı ağzı kapaklı bir turşu bidonuna koyarak doğal ortamına bıraktı. Bu olayı tanık olan köylüler yardımsever kişiyi tebrik yağmuruna tuttu. 

Bir kişi yılanın su içmesini ve kurtarılma anlarını cep telefonu ile kayıt etti ve sosyal medyadan paylaştı. Su içen yılan videosu izlenme rekorları kırdı.

Kaynak: Yeniçağ