Kefaret 16. Bölüm İZLE FOX TV Kefaret son bölüm full tek parça izle, (Sinan ve Zeynep evleniyor) Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 16.Bölüm ile Pazar akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret, öyle duygusal bölümlerle devam ediyor ki, izleyiciler ekran başında gözyaşı dökmeden kalkamıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 16. bölümünde önemli olaylar yaşandı. Yayınlanan son bölümle Sinan ve Zeynep'in evlilik hayali gerçek oluyor mu?

16 bölümü deviren Kefaret heyecanın zirvede olacağı 16. yeni bölümü ile 7 Mart akşamı ekranlarda. Kefaret yeni bölümde neler olacak? Kefaret 16. bölüm izle, Kefaret son bölüm izle, Kefaret canlı izle, Kefaret 7 Mart 2021 bölümü izle, Kefaret son bölüm fragmanı, Kefaret yeni bölüm izle, Hercai son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde..

KEFARET 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir. Emniyette Arzu'nun Cansu'yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir.  Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.