Süper Lig'de son iki maçında sahadan galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, Kayserispor deplasmanında da kanazanarak yarıştaki ilk 3 iddiasını son 4 haftaya taşımayı hedefliyor.

Süper Lig'de son iki maçını farklı kazanan Beşiktaş, bugün Kayserispor deplasmanında da galibiyet arıyor. Mücadele her iki takım açısından çok büyük önem taşıyor. Ligde ilk üç sıra için umutlanan Beşiktaş, Kayseri'de 3 puanla dönerek iddiasını sürdürmek amacında.

Sergen Yalçın'ın Kayserispor karşısına geçen hafta kazanan sahaya 11'i sürmesi bekleniyor. Kaleyi yine Ersin Destanoğlu'na teslim edecek genç adam, defans dörtlüsünde Gökhan Gönül, Vida-Ruiz-Vida-Rıdvan Yalçın'a görev verecek. Orta sahayı Muhammed Elneni ve Atiba Hutchinson ile emniyete alacak olan tecrübeli teknik adamın hücum attındaki gücü Lens, Diaby, N'Koudou olacak. Yalçın'ın gol silahi ise Burak Yılmaz.

Zorlu geçmesi beklenen mücadele yaklaştıkça, 'Kayserispor - Beşiktaş maçı canlı izle' sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Bilindiği gibi, saat 21:00'de başlayacak olan dev karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak. Haberimizden, karşılaşma hakkında bilgi edinebilir ve 'beIN Spoers ile Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle' başlığı altında mücadeleyi naklen takip edebilirsiniz.

Kayserispor - Beşiktaş Maçı ilk 11'i:

Kayserispor: Lung, Lopes, Djedje, Diego, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Kvrzic, Pedro Henrique, Enver Cenk, Campanharo, Kravets

Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Ruiz, Vida, Rıdvan, Necip, Atiba, Elneny, Lens, Diaby, Burak Yılmaz

Bu maçı reklamsız HD olarak izlemek için Digitürk'e üye olmalısınız.