Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci, beraberindeki İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Emniyet Şube Müdürleri ile birlikte Yörükselim  Mahallesi Muhtarlığında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yörükselim Mahalle Muhtarı Akif Neşnat ve mahalle sakinlerinin katıldığı huzur toplantısında, vatandaşlar güvenlik konusunda taleplerini İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'ye iletti. İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Kom ve Uyuşturucu Müdürü,  Asayiş Müdürü, Trafik Müdürü, Tem ve İlçe müdürleri vatandaşları bilgilendirerek sorunları not aldılar.

Mahallelerinin huzurlu olduğunu dile getiren Akif Neşnat ve vatandaşlar İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'ye teşekkür etti.

Huzur toplantısında; trafik konuları ve özellikle kazaya sebebiyet veren ışıklanlandırma ve kavşakların değerlendirilmesi, Asayiş olaylarınının minimize edilmesi icin alınan önlemler, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarında vatandaş ve polise düşen görevler ile, bu konularda vatandaşın ne gibi önlemler alması gerektiği, uyuşturucu kumar ve fuhuş konularında operasyonların devam edeceği, düğünlerde ve kutlamalarda havaya silahla ateş edilmemesi, gürültü yapılmaması, mahallede meydana gelen ve gelmesi muhtemel olayların aydınlatma ve önleme yönünden ele alınması konuları gündeme getirildi.