Kahramanmaraş'ın Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Yörükselim Mahalle Muhtarı Akif Neşnat, bu yıl Ramazan ayında yeni tip koronavirüsten dolayı dar gelirli vatandaşların yardımına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünerek kendisine ulaştırılan hayır sahiplerinin her tür yardım kolilerini, kıyafetlerini ve ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine bizzat götürüp onların yüzlerini güldürüyor.

Neşnat, muhtarlığı arayıp yardımda bulunmak isteyenlerin her geçen gün çoğaldığını, hergün yardım kolilerinin muhtarlığa bırakıldığını, bu bırakılan yardımları bayram gününe kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti.

Mahalle Muhtarı Neşnat sözlerini şöyle sürdürdü, ''Yörükselim Mahalle Muhtarı olarak; Sizlerin kardeşi, sizlerin evladı olarak her bayram olduğu gibi bu bayramda hayır hasenat yardımları dağıtmak bizlere Rabbim nasip etti. Sizlere Bayram Sevinci yaşatmayı... İçerisinde bulunmuş olduğumuz bu sıkıntılardan dolayı belki yavrularımızın, gençlerimizin ihtiyaçlarını 'alamama durumunuz' olabilir diye, yine Yörükselim Mahalle Muhtarlığı olarak bu hayırlı işleri bizlere nasip eden Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Sokağa çıkma yasağı ve pandemiden dolayı sizleri bu bayram muhtarlığa davet ederek burada bunları size sıkıntı yaşamamak adı altında veremeyeceğim. Ama bu kıyafet, ayakkabı, pantolon veya gömlekleri sizlere bir şekilde ulaştıracağım. şimdiden mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.

Neşnat; Bayram sonrası bazı gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağını, muhtar arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeleri ve Büyükşehir Belediyesinin bazı Muhtarlara bakış açısını, kendilerini yanlız bıraktıklarını ve hiç bir sorunlarına eğilmediklerini bizzat Cumhurbaşkanı'na ileteceklerini söyledi.